Cine este in spatele Wellness Camp?

O echipa de specialisti cu experienta in domeniul fitness-ului care promoveaza miscarea la orice varsta pentru sanatate.

  Motto: Te antrenezi sanatos cu zambetul pe buze :)!

Sebastian Gabriel V.
Fitness & Sports Trainer

Absolvent Academia Nationala de Educatie Fizica si Sport Bucuresti. Am inceput sa antrenez copii si mi-am intregit experienta practica intr-un camp sportiv in SUA si apoi 3 ani ca profesor si antrenor in Japonia.

In 2005 am intrat in fitness. In acea perioada erau doar cateva cluburi de fitness, si pot sa spun ca am crescut odata cu industria de fitness si wellness din Romania.  Cu participari la cursuri si conventii in fiecare an, am obtinut specializari multiple: personal trainer, indoor cycling, bosu workout, steel training, steel tonic, deepwork, pilates, antrenament functional, aquafitness…etc. Dupa mai bine de 10 ani de experienta in domeniul fitness-ului simt ca nu ma pot opri, si ideea Wellness Camp este un vis din 2012 care devenit realitate in 2017… Fitness-ul si miscarea in general impreuna cu voi a devenit o pasiune, si asta datorita voua, datorita aprecierilor. Multumesc.

Nicu Angelescu
LIFE COACH

Am petrecut o viata in lumea sportului si am acumulat extrem de multa experienta pe care sunt nerabdator sa o impart cu voi ;). Informatiile din domeniul cercetarii stiintifice, cunostintele acumulate in perioada in care am activat ca antrenor de baschet si experientele adunate in turneele internationale de tenis in calitate de preparator fizic si motivational coach le-am sintetizat in aplicatii scurte dar foarte eficiente cu care ne vom distra in WELLNESS CAMP.

Studii: licentiat in EFS la ANEFS Bucuresti, Doctor in Educatie Fizica si Sport, cu un Master in Sport, Turism si Loisir. Specialist in activitatea de Coaching – acreditare ANC, si Trainer – acreditare ANC. Mi-am inceput cariera la Institutul National de Cercetare pentru Sport (www.sportscience.ro) din Bucuresti unde am avut sansa sa lucrez cu sportivi de mare performanta (loturi nationale si olimpice).

In domeniul organizarii de activitati sportive am trecut de la tabere pentru copii (sports summer camps -Anapollis, USA) in 2002, 2003 la tabere si excursii organizate pentru clienti privati si/sau companii (www.evadeazacunoi.ro) pana la taberele de tenis coordonate de Victor Hanescu (www.trainlikeapro.ro) in 2016.

Simona Coste
COACH-MASTER TRAINER

– Absolvent ANEFS, specializare Sport Aerobic
– Preparator Fizic in Sportul de Performanta, specializare:Tenis
– Multiplu medaliata la Campionatele Nationale de Culturism si Body Fitness

Profesor
– Hatha Yoga, 200H Yoga TTC – Bindusar Yoga Kendra Rishikesh India
– Yin Yoga , 50H TTC – Glo Yoga
– Facilitator Meditatii Osho
– Pilates Spinning, Port de Bras

Seminarii: Managmentul cluburilor de Fitness, Pilates Therapy
Yoga Therapy for back, Fundamentals and safety of pregnancy in group classes

Sustine clase de Yoga, Pilates, Strength Cardio, Circuit, Antrenamente personale la clubul Blue Studio, din Bucuresti